Hop videre til indholdet

Bantex

Bantex udviklede, som de første i verden, brevorderen i polypropylen med den unikke Strong-Line® kantforstærkning, der giver slidstyrke uden at ridse reoler og borde.Alle produkterne i papirsortimentet er tilpasset lokale regler og regulativer og omfatter alt fra notesbøger, skolehæfter, og adressebøger samt løst blad papir. Bantex tilbyder ligeledes et bredt udvalg af funktionelle arkiveringsløsninger i miljøvenlige og holdbarer materialer, samt løsninger og koncepter til præsentationsmaterialer.

1961
Bantex A/S blev grundlagt i Danmark
The 1960s
Virksomheden oplevede stor vækst gennem 1960’erne både i Danmark og udenfor landets grænser. Dette førte virksomheden til succes og gjorde Bantex til en central aktør af kontorartikler i Europa.
2000
I 2000 overtog Hamelin Bantex, og var med til af fremme udviklingen af brandet takket være deres verdensomspændende netværk.

Vores produkter

Herunder plastiklommer, charteks, registre, faneblade, indstiksringbing og et stort udvalg af mapper. Bantex kontortilbehør er designet ud fra enkelthed og funktionalitet. I sortimentet findes blandet andet brevbakker, skriveunderlag, papirkurve og mussemåtter.