Hop videre til indholdet

Floortex

Floortex blev stiftet i Storbritannien i 2001 og er Europas førende leverandør af stoleunderlag. Floortex har et unikt udvalg af stoleunderlag og gulvbeskyttelsesprodukter, som alle er af højeste kvalitet. Med disse kvalitetsprodukter kan du beskytte alle gulve, stole og døråbninger og holde områder, der bruges meget, renere og sikrere i længere tid.

Floortex har et unikt udvalg af stoleunderlag og gulvbeskyttelsesprodukter, som alle er af højeste kvalitet

Virksomheden producerer stoleunderlag og gulvbeskyttelse på egen fabrik, som ligger i Belfast – et kvalitetsstempel i sig selv! Virksomheden går op i bæredygtighed, og fabrikken drives af op til 30 % vedvarende energi, som fremstilles ved hjælp af vindturbiner.

2002
Siden 2002 har Floortex været banebrydende inden for fremstilling og markedsføring af gulvbeskyttelsesprodukter. Floortex har et unikt udvalg af kvalitetsprodukter og giver ikke bare kunderne værdi for pengene, men også uovertruffen kundeservice.
2005
I april 2015 modtog Floortex den eftertragtede “Queen Award for Enterprise”.

Vi tilbyder mere end 120 forskellige type stoleunderlag (PC, PVC og PET), ergonomiske underlag og tæpper i mange forskellige mål, der opfylder alle behov og sikrer den bedste overfladebeskyttelse for ethvert hjem og kontor. Vælg de bedste pakkeløsninger til din virksomhed – leveret i bulk, i pakker eller sammenrullet i folie.

VORES PRODUKTER

Mere om Floortex