Hop videre til indholdet
Hamelin_group

Hamelin-koncernen

Hamelin er en fransk familieejet virksomhed og markedsførende inden for fremstilling af skole- og kontorartikler. Vores produkter hjælper millioner af skoleelever, studerende og fagfolk over hele verden i deres undervisning, uddannelse, projekter og hverdag. Eftersom vi tror på, at det er vigtigt at få en uddannelse og være godt organiseret uanset alder, er det vores mål at give vores kunder de allerbedste værktøjer til dette.

2.400
medarbejder i 19 lande
100+
lande bruger Hamelin-produkter
400+
millioner euro i omsætning
Den første
producent af notesbøger, der er certificeret med EU's miljømærke

Vores aktiviteter

Notesbøger, skolehæfter, notesblokke og dagbøger

Det er vores mission at give vores brugere de bedste værktøjer til at lære, studere og gøre deres projekter og drømme til virkelighed.

Hamelin, der er førende i Europa på markedet for notesbøger, især Oxford-mærket, har altid haft det at  forstå sine kunder og innovation som et centralt element i deres strategi: opfindelse af skolendagbogen, Optik Paper® af høj kvalitet, det International-sortiment til ledere, Infinium-notesbogen med rivefast omslag, SCRIBZEE®-appen til digital styring af håndskrevne noter, den forbundne notesbog, easyBook®, og så videre.

Vi fremstiller vores notesbøger, skolehæfter, notesblokke og dagbøger i hele Europa på fem hypermoderne produktionsanlæg med fokus på produktkvalitet, konstant forbedringer og reduktion af miljøpåvirkningen fra vores produktionsprocesser. Hamelin er den eneste producent af notesbøger, hvis overholdelse af miljøkrav er anerkendt af EUˈs miljømærke.

Arkiveringsartikler

At organisere, beskytte og præsentere dokumenter opfattes ofte som en kedelig og stressende opgave. Vi ønsker at give vores kunder værktøjer, der gør organiseringen til en motiverende og befriende aktivitet.

Vi lytter altid til vores brugere, og vi udvikler og markedsfører et af de mest omfattende sortimenter på markedet, der indeholder løsninger, som er skræddersyet til at opfylde alle arkiveringskrav.

Vi fornyr os hele tiden, og vores teams er altid på udkig efter enkle, intuitive løsninger, der kan gøre livet lettere for forbrugerne: ClassUp-mapper, udstandsede EazIn-lommer, inddelere med selvindstillelige omslag, forstærkede notesbogbeskyttere, notesblokke med udstandsede lommer, bærbare inddelere og så videre.

Lamper og skrivebordstilbehør

Sortimentet af lamper og skrivebordstilbehør, der bygger på mere end 60 års knowhow og har været en del af Hamelin gruppen siden 2000, har til formål at forbedre arbejdsvilkårene og velværet på kontoret.

På baggrund af løbende rådgivning fra arbejdsmiljøorganisationer, øjenlæger og ergonomer udvikler vi lamper og skrivebordstilbehør, der giver ægte værditilførsel hvad angår koncentration, velvære og visuel afslapning samt en markant og registrerbar stigning i produktiviteten.

Unilux er blevet et mærke, der specialiserer sig i at skabe lys og atmosfære.

Vores værdier

Vi sætter os ind i andres følelser, så vi kan forstå de udfordringer, vores forbrugere, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere står over for. Vi forsøger at respektere dem og løse deres problemer. Vi indfører innovative metoder, såsom designtænkning, for at opfylde brugernes krav.
Vores medarbejdere går meget op i kvaliteten af vores produkter og ønsker at tilfredsstille vores kunder. Kvalitet er ikke noget, vi bare vælger hos Hamelin, det er en besættelse.
Vi forudser morgendagens udfordringer for at finde innovative løsninger, der ofte omdefinerer standarderne for vores markeder. I øjeblikket har vi en lang række patenter. Vi mener, at uafhængighed af andre og kompetencegivning til alle fremmer engagementet og den kollektive succes. Vores medarbejderorganisation gør os i stand til at træffe hurtige beslutninger og drive en strømlinet forretning.
Vi er en familieejet virksomhed, der har valgt at prioritere langsigtede mål i forhold til kortsigtede gevinster. Vi integrerer vores miljømæssige og sociale ansvarlighed i alle vores aktiviteter, og vi er stolte over, at vi for eksempel er den eneste producent af notesbøger, der er certificeret af EUˈs miljømærke.

Vores internationale aktiviteter

Hamelin Group worldwide presence

Vores historie

1864
Hamelin & Fils, der blev grundlagt i 1864 i Caen af Ernest Hamelin, er en regional virksomhed, der sælger arkiv- og regnskabsbøger.
1950'erne
Ernests barnebarn, Robert, ændrede virksomhedens aktiviteter og begyndte at producere notesbøger til skolerne. Hamelin ligger i Rue Guillaume Le Conquérant og som en hyldest til sin normanniske oprindelse producerer virksomheden det berømte Conquérant-mærke.
1980'erne
Hamelin blev brancheførende Frankrig og leverer til skoler og professionelle.
1982
Virksomheden overtager Oxford-mærket for at erobre de europæiske markeder.
1993
Første virksomhedskøb uden for Frankrig: Enri i Spanien.
1999
Hamelin køber Elba Bantex-koncernen ud og kommer frem på det europæiske marked med sine arkiveringsprodukter.
2004
Hamelin køber arkivproduktdelen af den amerikanske virksomhed Avery i Europa.
2005
Overtagelse af den britiske virksomhed John Dickinson og Black n' Red-mærket.
2016
Hamelin-koncernen får den tredobbelte ISO 9001-, ISO 14001- og OHSAS 18001-certificering for alle sine europæiske industri- og distributionsanlæg.
2017
Hamelin køber Pro Office i Tjekkiet, Schweiz og Tyskland.
2018
Hamelin overtager australske Bantex Pty Ltd.
Logo Hamelin