Hop videre til indholdet

Supply Chain Director

Matthew, Storbritannien

Matthew har været Supply Chain Director hos Hamelin i Storbritannien i 13 år. Matthew begyndte sin karriere med at arbejde for forskellige virksomheder herunder store vareproducenter, bilfirmaer og byggeudstyrsfabrikanter. I disse job arbejdede han med forskellige discipliner lige fra teknik og produktion til indkøb, kvalitet og distribution. Her fortæller han om sit job hos Hamelin.

HVAD ER EN SUPPLY CHAIN DIRECTOR?

At levere service og højeste operationelle kvalitet

Kort sagt er mit daglige mål at gøre det muligt for mit team at levere totalløsninger inden for kundeservice.  Som Supply Chain Director hos Hamelin UK er min mission at sikre en forsyningskæde, der understøtter vores interessenters behov ved at levere service og højeste operationelle kvalitet. Den største udfordring, mit team og jeg står overfor, er at balancere alle behovene fra salgs- og markedsføringsafdelingerne, leverandørerne, fabrikkerne og varelagrene for at kunne imødekomme virksomhedens behov og kundernes krav.

Forsyningskæder handler ikke bare om regneark

Den vigtigste for at udfylde min rolle er det mantra, jeg har på jobbet, nemlig altid at “tale med data”. Men folk tror fejlagtigt, at forsyningskæder kun handler om regneark, og at det er kedeligt, men det er ikke tilfældet. Forsyningskæden er det led, der binder alle områder af virksomheden sammen og sikrer, at den kan opnå succes. Det kræver gode relationer og en god kommunikation med alle afdelingerne på tværs af hele Hamelin-koncernen.

At gøre en forskel

Det, jeg bedst kan lide ved min rolle, er, at jeg kan gøre en forskel for virksomheden og Hamelin-koncernen og altid stræbe efter at skabe løbende forbedringer i det, hvad vi gør. Jeg har ikke nogen typiske dage, men jeg har nogle opgaver, der altid er der, nemlig: styringen af CSL2, lageret og mit team. Resten af dagen består så af at løse eventuelle problemer, der opstår, og at fremme løbende forbedringer. Der er altid et eller andet nyt at arbejde på eller ændringer, der skal gennemføres.

MATTS RÅD

Vær åben, opbyg relationer med alle interessenter, og vær i stand til at have en pragmatisk tilgang til problemløsning og løbende forbedringer.