Hop videre til indholdet
Oxford Brand, Power in Your Hands

Oxford

OXFORD – ET MÆRKE, DER FORMER FREMTIDEN INDEN FOR NOTESBØGER OG -BLOKKE

OXFORD, der er førende i Europa inden for notesbøger og -blokke, er det mærke, der former fremtiden for denne kategori. Ud over vores stræben after høj kvalitet i mere end 100 år og vores ønske om at indføre ny innovation, tilstræber vi at forvandle papir til smart papir ved at udvikle produkter, der er inspireret af de fremtidige generationer, og gøre det digitalt.

Vi ønsker at gøre det muligt for folk at kunne … skrive frit, dele frit og komme videre.
Altid at tænke stort og skabe deres egen fremtid
OXFORD – MAGTEN ER I DINE HÆNDER

Oxford har udviklet sig til at være markedsførende inden for notesbøger og notesblokke i Europa.
der sælges to OXFORD-notesbøger i hele verden hvert eneste sekund.
afstanden til månen: Hvis alle siderne i de OXFORD-produkter, der produceres på ét år, bliver lagt i forlængelse af hinanden.
det første mærke i Europa, der fik EUˈs miljømærke for forædlede produkter i 2016.
OPTIK PAPER® i alle OXFORD-produkter.
de fleste af OXFORD-produkterne er kompatible med den gratis SCRIBZEE®-app.

VORES VÆRDIER

Hos OXFORD mener vi, at håndskrift er en vigtig del af det at uddanne og udvide vores intellekt. Men for at det skal lykkes,skal alle have adgang til de bedste materialer, de bedste værktøjer, til at kunne skrive mere effektivt.

Med den høje kvalitet i vores produkter, der alle er fremstillet af vores unikke OPTIK PAPER®, og med muligheden for digitale løsninger med SCRIBZEE®-appen vil vi revolutionere håndskriften.

Vi mener, at det er vigtigt at kende til folks hverdag med deres skrivning, når vi udvikler de mest relevante produkter til fremtiden.

Vi mener, at folk skal kunne vælge de produkter, der er bedst til dem, og at de skal kunne træffe et bæredygtigt valg for planeten. Derfor har vi stået i spidsen for en miljømæssig revolutionen inden for vores branche med forædlede papirprodukter ved at være det første mærke, der har fået EU’s officielle miljømærke.

VORES PROGRAMERKLÆRING

« Vi mener, at det at skrive noter er meget mere end bare at nedfælde ord på et stykke papir. Det handler om at bringe ideer og projekter til live. Derfor vil OXFORD slutte sig til den digitale verden og fortsat udvikle spændende nye metoder til, at man kan få det bedste ud af det, der allermest karakteriserer en person: håndskriften. »

OXFORD GIVER DIG "power in your hands"

INNOVATION LIGGER I VORES GENER

1916
Papeteries Laroche-Joubert lancerer deres bedste papir nogensinde og giver det beviset på optimal kvalitet med OXFORD-navnet.
60’erne
Lancering af OXFORD-skolehæftet i topkvalitet.
1962
OXFORD udvikler og lancerer konceptet skoledagbogen.
1982
Hamelin overtager OXFORD-mærket, og giver dermed plads til nye muligheder for mærket.
1990
OXFORD definerer tydeligt den unikke kvalitet for sit papir til skrivning i høj opløsning og kalder det ’OPTIK PAPER®’.
2001
OXFORD introducerer det første digital notesbogkoncept.
2002
OXFORD bliver Hamelins strategiske europæiske mærke, herunder tværgående reklamekampagner.
2003-2004
OXFORD skaber værdi på markedet for notesbøger og -blokke ved at lancere deres opdelingspolitik (International-, Office- og Student-serierne samt det traditionelle School-sortiment), der understøttes af relevante innovative produkter såsom den patenterede Meetingbook og Organiserbook.
2007 
Lancering af Openflex, den ultrafleksible notesbog med omslag i polypropylen, der er patenteret.
2016
OXFORD bliver det første mærke i Europe, der får EU’s miljømærke for forædlede produkter.
2017
Lancering af SCRIBZEE®, den cloudbaserede app, der gør det muligt for dig at bruge dine noter for evigt.
2018
I 2018 opfandt og lancerede Oxford sin easyBook®-notesbog. En revolutionerende 3-i-1-notesbog i polypropylen med et ultraresistent omslag af polypro, 2 lommer med 3 flapper og plads til mange sider, samt et integreret bogmærke.
2020
Oxford FLASH 2.0-læringskortene er en idé, der stammer fra anglofone læringsmetoder, og de er revolutionerende værktøjer, når man skal læse op til eksamen. Denne teknik hjælper med at lære udenad og er kendt som en effektiv læringsstrategi i den videnskabelige verden. FLASH 2.0-træningskortene gør det muligt for skoleelever og studerende at lave deres egne spørgsmåls- og svarkort. Det bliver meget mere effektivt og sjovt at lære udenad med læs op-tilstanden, hvor de studerende kan se deres fremskridt, og quiztilstanden, hvor de kan teste sig selv. Det eneste, de skal gøre, er at lave deres egne træningskort og scanne dem med SCRIBZEE®-appen.