Hop videre til indholdet

Karrierer hos os

Karrierer hos os

Agathe, Frankrig
Consumer Insights Manager

Den sprudlende 25-årige Agathe har for nylig, med sin masteruddannelse i marketing i rygsækken, sluttet sig til Hamelin Campus-teamet. Hendes job? Hun er Consumer Insights Manager. Agathe er den, der bedst kan forklare sit arbejde.

Læs udtalelser
Sebastian, Tyskland
Områdesalgschef

Efter at have afsluttet sin læretid indenfor engros- og udenrigshandel samt fået noget erhvervserfaring besluttede Sebastian at starte erhvervsledsagende studier i erhvervspsykologi. Samtidig startede han, blot 25 år gammel, som områdesalgschef hos Hamelin GmbH og har nu også med succes opnået sin bachelorgrad.

Læs udtalelser
Mathilde, Frankrig
Digital Project Manager

Generalisten Mathilde blev en del af Hamelin-koncernen efter et forberedende kursus i litteratur og en kandidatgrad i kommunikation. Hendes stilling? Hun er Digital Project Manager. Her er en oversigt over hendes vision for jobbet og hendes daglige arbejde!

Læs udtalelser
Arnaud, Frankrig
Mobile Application Development Engineer

Arnaud har arbejdet som Mobile Application Development Engineer hos Hamelin i næsten to år. Som tidligere karateudøver forstår han, hvad det vil sige at få en reel udfordring! Hvad er det vigtigste mål for ham og de øvrige medlemmer af teamet? Konstant at forbedre SCRIBZEE®-appen for at skabe den bedst mulige oplevelse for brugerne. At dechifrere mobil-udviklerens arbejde hos Hamelin.

Læs udtalelser