Hop videre til indholdet
Hamelinbrands - Karrierer hos os

Karrierer hos os

Karrierer hos os

Pete, Storbritannien
Warehouse and Distribution Manager

Pete har arbejdet som Warehouse and Distribution Manager hos Hamelin i Storbritannien i mere end 12 år. Han har over 30 års erfaring med at arbejde i pakhuse og styre implementeringsprojekter fra forskellige firmaer, herunder John Lewis Partnership, Ocado og John Dickinson-koncernen. Her fortæller han os mere om sit job.

Læs udtalelser
Matthew, Storbritannien
Supply Chain Director

Matthew har været Supply Chain Director hos Hamelin i Storbritannien i 13 år. Matthew begyndte sin karriere med at arbejde for forskellige virksomheder herunder store vareproducenter, bilfirmaer og byggeudstyrsfabrikanter. I disse job arbejdede han med forskellige discipliner lige fra teknik og produktion til indkøb, kvalitet og distribution. Her fortæller han om sit job hos Hamelin.

Læs udtalelser
Anna, Spanien & Portugal
Director of Marketing & Trade Marketing

Anna har arbejdet hos Hamelin Spanien i 21 år. Hun startede som Product Manager med ansvar for kalender- og arkiveringsprodukter. Hun er nu Director of Marketing & Trade Marketing for de spanske og portugisiske markeder. Anna elsker sit job og fortæller dig her mere om det!

Læs udtalelser
Virginie, Frankrig
Direktør for bæredygtig udvikling

Efter at have opnået en grad i miljøteknik, begyndte Virginie sin karriere i bil- og kemiindustrien. Hun sluttede sig senere til Hamelin-koncernen som direktør for bæredygtig udvikling. Her er en kort beskrivelse af hendes arbejde.

Læs udtalelser
Mariusz, Polen
Quality, Health, Safety and Environmental Manager

Mariusz blev ansat hos Hamelin kort efter han dimitterede for mere end fjorten år siden. Han fortæller os her om sit daglige arbejde som Quality, Health, Safety and Environmental Manager hos Hamelin Poland.

Læs udtalelser
Agathe, Frankrig
Consumer Insights Manager

Den sprudlende 25-årige Agathe har for nylig, med sin masteruddannelse i marketing i rygsækken, sluttet sig til Hamelin Campus-teamet. Hendes job? Hun er Consumer Insights Manager. Agathe er den, der bedst kan forklare sit arbejde.

Læs udtalelser
Sebastian, Tyskland
Områdesalgschef

Efter at have afsluttet sin læretid indenfor engros- og udenrigshandel samt fået noget erhvervserfaring besluttede Sebastian at starte erhvervsledsagende studier i erhvervspsykologi. Samtidig startede han, blot 25 år gammel, som områdesalgschef hos Hamelin GmbH og har nu også med succes opnået sin bachelorgrad.

Læs udtalelser
Arnaud, Frankrig
Mobile Application Development Engineer

Arnaud har arbejdet som Mobile Application Development Engineer hos Hamelin i næsten to år. Som tidligere karateudøver forstår han, hvad det vil sige at få en reel udfordring! Hvad er det vigtigste mål for ham og de øvrige medlemmer af teamet? Konstant at forbedre SCRIBZEE®-appen for at skabe den bedst mulige oplevelse for brugerne. At dechifrere mobil-udviklerens arbejde hos Hamelin.

Læs udtalelser